Directiemeubilair
Directiemeubilair is er in vele vormen, omdat elke directiekamer inrichting...

Entreemeubilair
Het entreemeubilair van uw bedrijf is het visitekaartje naar uw klant...
 

Kantooraccessoires

Bent u op zoek naar ergonomische kantooraccessoires voor uw kantoor of werkplek? Lugom kantoormeubelen is specialist in en totaal leverancier van o.a. ergonomische kantooraccessoires en hulpmiddelen en kantoorartikelen voor op de beeldschermwerkplek zoals een laptophouder, laptopsteun, laptoptas, beeldschermverhoger , documenthouder, ergonomische muis, monitorsteun, monitorverhoger, voetensteun, polssteun, flatscreen arm.

Bij een entree of receptiebalie wordt een vaak kapstok geplaatst waar u als bezoeker de jas op kunt hangen. Dit vinden wij ook terug in de vergaderruimte. Het zijn functionele toepassingennet als bureaulampen, entreemeubilair, kantoorkasten en een bureauaccessoire zoals een design klok.

Steeds meer ruimtes in een kantooromgeving of kantoorgebouw worden multifunctioneel gebruikt. Hierop passen wij de inrichting aan. Het cleandesk principe is een mooi voorbeeld hiervan. Door toepassing van de Q-desk manager; een monitorverhoger met documenthouder maakt u kennis met de flatscreen-ergonomie en de combinatie van ergonomie en Clean-Desk.

Bent u ook op zoek naar een goed kantoorconcept, orthopedische bureaustoelen, kantoormeubelen en bureaustoelen welke past bij uw organisatie.
Tel: 0478-516283


Wij leveren o.a. in Limburg, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht, Sevenum, Sittard, Beringe, Asten, Roermond, Bergen, Venray, Venlo, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Helmond, Uden, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Beugen, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Doetinchem, Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Zwolle.
Copyright 2011 © Lugom.nl
All rights reserved.