Directiemeubilair
Directiemeubilair is er in vele vormen, omdat elke directiekamer inrichting...

Entreemeubilair
Het entreemeubilair van uw bedrijf is het visitekaartje naar uw klant...
 

Banken & Fauteuils

Banken en fauteuils worden steeds vaker in kantooromgevingen en kantoorconcepten toegepast. Wij adviseren u graag over ons ruime aanbod banken & fauteuils. Bent u op zoek naar design fauteuils of klassiek vormgegeven banken dan bent u bij Lugom Kantoormeubelen aan het juiste adres. Onze collectie is opgebouwd uit topmerken en bekende designers.

Wanneer een inrichtingsconcept wordt toegepast waarbij veel communicatie mogelijk moet zijn met behoud van een goede akoestiek en waarbij de spraakverstaanbaarheid van uw medewerkers van groot belang is dan biedt het modulaire banken & fauteuils systeem van Haven van Allemuir slimme oplossingen.

Wenst u dit zitmeubilair en zitelementen te personaliseren? Dat kan. Wij bieden de mogelijkheid om uw logo in de stof van divers zitmeubilair te laten borduren. Wij leveren standaardmaten en maatwerk loungebanken zelfs met verstelbare zitting en armleuningen. Dat is nog eens relaxed zitten en werken.

Bent u ook op zoek naar een goed kantoorconcept, orthopedische bureaustoelen, kantoormeubelen en bureaustoelen welke past bij uw organisatie.
Tel: 0478-516283


Wij leveren o.a. in Limburg, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht, Sevenum, Sittard, Beringe, Asten, Roermond, Bergen, Venray, Venlo, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Helmond, Uden, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Beugen, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Doetinchem, Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Zwolle.
Copyright 2011 © Lugom.nl
All rights reserved.