Directiemeubilair
Directiemeubilair is er in vele vormen, omdat elke directiekamer inrichting...

Entreemeubilair
Het entreemeubilair van uw bedrijf is het visitekaartje naar uw klant...
 

Bureaus

Het bureau is een belangrijk onderdeel van een werkplek op kantoor. Wie dagelijks aan zijn/haar bureau zit, weet precies hoe dit meubel ertoe kan dienen het werk op kantoor zo optimaal mogelijk te organiseren en te vereenvoudigen. Een bureau moet tegenwoordig meer zijn dan alleen maar een tafel. Het moet een volgroeid, weldoordacht systeem zijn, waarmee u uw kantoor geheel individueel kunt inrichten en organiseren – multifunctioneel, modulair en met veel variatiemogelijkheden, ergonomisch en comfortabel in de toepassing.

Afhankelijk van het inrichtingsconcept heeft de gebruiker een vaste eigen werkplek of deelt deze met collega’s. Bij het inrichten volgens het nieuwe werken wordt een bureau niet als een vast onderdeel van een individuele werkplek gezien. Het bureau dient te voldoen aan de Arbo eisen en Arbo wet. De functie van het bureau moet afgestemd worden op de gebruiker en de opdrachtgever. Dus de maatvoering, hoogte instelbaarheid, materiaalkeuze, kleur en vorm.

Een tafelsysteem ontwikkeld dat alle argumenten voor een perfecte werkplek met elkaar verenigd: strak en tijdloos in vormgeving, multivariabel in functie, simpel en comfortabel wat betreft gebruik. Een aanpasbaar systeem, waarmee u alle tafelvormen in het kantoor kunt inrichten; van een individuele- en teamwerkplek naar vergaderopstelling tot en met het directiekantoor.

Alles met een uniforme uitstraling en een optimale functionaliteit. Of het nu gaat om een 4-poot, C-poot, T-poot: het modulaire systeem is niet alleen snel op te stellen, maar ook gemakkelijk aan te passen aan veranderende situaties.
 

Bent u ook op zoek naar een goed kantoorconcept, orthopedische bureaustoelen, kantoormeubelen en bureaustoelen welke past bij uw organisatie.
Tel: 0478-516283


Wij leveren o.a. in Limburg, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht, Sevenum, Sittard, Beringe, Asten, Roermond, Bergen, Venray, Venlo, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Helmond, Uden, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Beugen, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Doetinchem, Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Zwolle.
Copyright 2011 © Lugom.nl
All rights reserved.