Directiemeubilair
Directiemeubilair is er in vele vormen, omdat elke directiekamer inrichting...

Entreemeubilair
Het entreemeubilair van uw bedrijf is het visitekaartje naar uw klant...
 

Directiemeubilair

Wat verstaan wij vandaag de dag nog onder directiemeubelen en directiemeubilair? Dit hangt sterk af van het soort organisatie, haar cultuur en manier van leiding geven. Is representatie belangrijk of wellicht status en hiërarchie. Dit bepaald mede het type directiemeubelen en directiemeubilair waarvoor gekozen kan worden.

Het is de trend dat steeds meer leidinggevenden letterlijk en figuurlijk dichter op de werkvloer zitten en vaak onderdeel zijn van het gehele team. Dan kan gelijkheid in meubilair een belangrijke voorwaarde zijn.

Afhankelijk van het inrichtingsconcept welke past bij de cultuur van de organisatie en de specifieke toepassing van de opdrachtgever kan een directiekantoor of ruimte precies die uitstraling beiden die gewenst is.

Het kan gaan om een klassiek directiemeubel of een strak modern vormgegeven directiemeubel. Materialen als hout, glas zijn toepasbaar wanneer een duurdere uitstraling gewenst wordt. Het is ook mogelijk hetzelfde meubilair als de werknemers te kiezen met dezelfde kleurstelling of juist een contrasterende kleur. Het uitgangspunt hierbij is gelijkheid met een accent.

Kortom voldoende overwegingen en mogelijkheden om tot de juiste oplossing te komen, ook voor uw directiekantoor – en of werkplek.

Bent u ook op zoek naar een goed kantoorconcept, orthopedische bureaustoelen, kantoormeubelen en bureaustoelen welke past bij uw organisatie.
Tel: 0478-516283


Wij leveren o.a. in Limburg, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht, Sevenum, Sittard, Beringe, Asten, Roermond, Bergen, Venray, Venlo, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Helmond, Uden, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Beugen, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Doetinchem, Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Zwolle.
Copyright 2011 © Lugom.nl
All rights reserved.