Directiemeubilair
Directiemeubilair is er in vele vormen, omdat elke directiekamer inrichting...

Entreemeubilair
Het entreemeubilair van uw bedrijf is het visitekaartje naar uw klant...
 

Kantinemeubilair

De kantine wordt steeds meer een multifunctionele ruimte. Met nieuwe termen als pauzeruimte, regeneratieruimte, multifunctionele ruimte, ontmoetingsruimte.

Door de invoering van het ‘nieuwe werken’ en door het besef van ondernemers en organisaties dat m2 efficiënter en beter benut kunnen worden.

Kantine-inrichting kan dus bestaan uit de traditionele kantinetafels met stoelen. Leverbaar in elke maatvoering en stoelen met kunststof of houten kuipen.

In de nieuwe toepassing wordt vaker gekozen voor lounchbanken, hoog/laag combinaties en wordt de gebruiker meer variatie geboden. Want de gebruiker kan de ruimte gebruiken voor de lunch maar ook voor een intern overleg, gesprek met een zakenrelatie of als tijdelijk werkplek.

Dat vraagt om andere faciliteiten en dus ander meubilair, afgestemd op de toepassingen van de ruimte en de wensen van de organisatie en gebruiker.

Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw kantineruimte in de meer traditionele vorm of in de gedachte en uitvoering van ‘het nieuwe werken’.

Bent u ook op zoek naar een goed kantoorconcept, orthopedische bureaustoelen, kantoormeubelen en bureaustoelen welke past bij uw organisatie.
Tel: 0478-516283


Wij leveren o.a. in Limburg, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht, Sevenum, Sittard, Beringe, Asten, Roermond, Bergen, Venray, Venlo, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Helmond, Uden, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Beugen, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Doetinchem, Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Zwolle.
Copyright 2011 © Lugom.nl
All rights reserved.