Directiemeubilair
Directiemeubilair is er in vele vormen, omdat elke directiekamer inrichting...

Entreemeubilair
Het entreemeubilair van uw bedrijf is het visitekaartje naar uw klant...
 

Over Lugomkantoormeubelen

Missie

Lugom Office Solutions luistert goed naar haar klanten en biedt een doordacht aanbod in ergonomie- en inrichtingsadvies, kantoorconcepten, kantoormeubilair en kantoormeubelen.

Wij blijven ons doorontwikkelen tot experts van werkomgevingen. Wij delen door onze inspanningen de brede kennis en oplossingen op het gebied van organisatie&management, mens&cultuur- bedrijfsprocessen – infrastructuur en huisvesting en kantoormeubelen en kantoormeubilair met onze klanten uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorgsector.

Wij bieden turn-key oplossingen en stellen de gebruiker, de mens altijd centraal. Onze integrale klant- en projectbenadering levert de opdrachtgever een inspirerende kantoorhuisvesting waarbinnen medewerkers zich prettig voelen, productief zijn en zich identificeren met de werkgever. Dit levert een direct concurrentievoodeel op.

Visie

Wij leven in een wereld waar technologie bijna alle aspecten van ons leven beïnvloedt.

De grens tussen werken en wonen vervaagt. Mensen en individuen zijn en maken de organisatie. Veranderingen en ontwikkelingen volgen elkaar in een nog rapper tempo op. Dit vraagt om adaptieve en slimme oplossingen en huisvestingsmodellen die de organisatie in staat stellen mee te veranderen met behoud van een goede balans tussen organisatie - mens & cultuur – bedrijfsprocessen - infrastructuur/huisvesting.

Bent u ook op zoek naar een goed kantoorconcept, orthopedische bureaustoelen, kantoormeubelen en bureaustoelen welke past bij uw organisatie.
Tel: 0478-516283


Wij leveren o.a. in Limburg, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht, Sevenum, Sittard, Beringe, Asten, Roermond, Bergen, Venray, Venlo, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Helmond, Uden, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Beugen, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Doetinchem, Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Zwolle.
Copyright 2011 © Lugom.nl
All rights reserved.