Directiemeubilair
Directiemeubilair is er in vele vormen, omdat elke directiekamer inrichting...

Entreemeubilair
Het entreemeubilair van uw bedrijf is het visitekaartje naar uw klant...

Akoestische kast

Op elke kantoor zal wellicht vaak geluidsoverlast voor komen vanwege werkzaamheden van uw colleges of medewerkers. Lugom heeft hiervoor een mooie toepassing, we bieden nieuwe kantoorinrichtingsconcepten, deze worden steeds meer gebruikt op de werkplek, vooral indien er meerdere mensen werken op dezelfede werkplek.

Voortman en Markant akoestische kasten

Wij vinden dat goede communicatie steeds meer belangrijker is geworden, en daarom ook een stap naar de juiste richting om overlast op de werkplek te vermijden of te verminderen. Lugom doet U graag advies geven om uw werplek een goede werksfeer te maken, immers en geode werksfeer geeft ook meer productie.

Er zijn diverser manieren om geluidsoverlast op uw wekplek te verminderen en zelfs to een minimum te brengen met de juiste akoestische kasten.

Hoe is geluidsoverlast op uw werkplek mogelijk?

Dit is noch steeds een problem omdat nog veel bedrijven veel harde materialen gebruiken die helaas niet akoestisch zijn. Daarom is het gebuik van o.a. betonnen plafonds, en veel glas en ook harde vloeren absoluut niet goed op kantoor of uw wekplek omdat deze geen geluiden geluid, maar vaak nog erger maken

Onze akoestische kasten bieden mogelijkheden tot archivering , ruimtedeling en het gemak van een goed en opgeruimd kantoor te bevorden, immerse en werkplek waar veel troep is zegt ook veekl van het bedrijf en de mederwerkers, toch? Wij leveren o.a. in Limburg, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht, Sevenum, Sittard, Beringe, Asten, Roermond, Bergen, Venray, Venlo, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Helmond, Uden, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Beugen, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Doetinchem, Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Zwolle.

Wat is het voordeel van een akoestische kast?

Een akoestische kast heeft aan de binnenzijde akoestisch materialen gebruikt. En is ontworpen met akoestische panelen. Nu kunt u dus op een open werkplek positief en met een goed gevoel werken, een ander voordeel is dat uw werkplek iets meer transparent en meer functioneel is geworden. Wij zijn dealer van toonaangevende mwerken zoals Voortman en Markant. Lugom geeft u graag advies bij het aankopen van de juiste akoestische kasten

 

Bekijk onze gehele collectie akoestische kasten
 

Bent u ook op zoek naar een goed kantoorconcept, orthopedische bureaustoelen, kantoormeubelen en bureaustoelen welke past bij uw organisatie.
Tel: 0478-516283


Copyright 2011 © Lugom.nl
All rights reserved.