Directiemeubilair
Directiemeubilair is er in vele vormen, omdat elke directiekamer inrichting...

Entreemeubilair
Het entreemeubilair van uw bedrijf is het visitekaartje naar uw klant...

Akoestische kasten

Lugom is dealer van hoogwaardig professioneel design kantoormeubilair zoals bureaustoelen, bureautafels, ladenblokken, vergaderstoelen en akoestische kasten.

Opbergkasten zijn het geheugen van uw werkplek

Onze ruimtebesparende schuifdeurkasten zijn modulair opgebouwd., die op verzoek elke gewenste configuratie van opbergkasten mogelijk maken, hiermee geven wij u de garantie voor een rustige kantooromgeving en werksfeer.

Serie akoestische kasten van Lugom kantoorinrichting limburg

WIj hebben in voorraad o.a. ladekasten, roldeurkasten , draaideurkasten, jaloeziedeurkasten en schuifdeurkasten omdat het belangrijk is alles keurig terug te vinden. Wij leveren o.a. in Limburg, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht, Sevenum, Sittard, Beringe, Asten, Roermond, Bergen, Venray, Venlo, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Helmond, Uden, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Beugen, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Doetinchem, Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Zwolle.

Specialist in kantoormeubilair

Omdat de meerderheid van uw werknemers ruim 50% van hun tijd op kantoor slijten, is essentieel dat u aan hun welzijn en productiviteit denkt om de inrichting van uw kantoor te optimaliseren., daarom is het archieveren van uw gegevens erg belangrijk geworden, zo zul tu een prettige en functionele werkomgeving maken met akoestische kasten.

Bekijk onze gehele collectie akoestische kasten

 

Bent u ook op zoek naar een goed kantoorconcept, orthopedische bureaustoelen, kantoormeubelen en bureaustoelen welke past bij uw organisatie.
Tel: 0478-516283


Copyright 2011 © Lugom.nl
All rights reserved.