Directiemeubilair
Directiemeubilair is er in vele vormen, omdat elke directiekamer inrichting...

Entreemeubilair
Het entreemeubilair van uw bedrijf is het visitekaartje naar uw klant...

Conferentiestoelen

Een succesvolle vergadering is goed als hij optimaal is voor de bezoekers en het gebruik van de juiste conferentiestoelen. Dat wil zeggen dat de omstandigheden optimaal moeten zijn en dat de vergadering doelmatig plaatsvindt.

Tevens moet de bijeenkomst optimaal zijn en adequaat aan de mogelijkheden en beperkingen van de bezoekers die de vergadering bijwonen.

Waar moet een conferentiestoel aan voldoen?

Conferentiestoelen moeten voldoen aan de norm NEN 1812 en van type HAV of HRAV zijn. Dat betekent:

een in hoogte verstelbare zitting, minimaal tussen 41 en 53 cm gemeten in het midden van de zitting in belaste toestand

Bezoek onze showroom om onze voorraad te bekijken, wij geven u een vrijblijvende offerte. Wij leveren o.a. in Limburg, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht, Sevenum, Sittard, Beringe, Asten, Roermond, Bergen, Venray, Venlo, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Helmond, Uden, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Beugen, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Doetinchem, Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Zwolle.

Bel ons vandaag nog voor een gedegen advies over conferentiestoelen en conferentietafel op Tel: 0478-516283 of E-mail: info@lugom.nl

Sitemap

Bekijk onze gehele collectie conferentiestoelen

Bent u ook op zoek naar een goed kantoorconcept, orthopedische bureaustoelen, kantoormeubelen en bureaustoelen welke past bij uw organisatie.
Tel: 0478-516283


Wij leveren o.a. in Limburg, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht, Sevenum, Sittard, Beringe, Asten, Roermond, Bergen, Venray, Venlo, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Helmond, Uden, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Beugen, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Doetinchem, Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Zwolle.
Copyright 2011 © Lugom.nl
All rights reserved.