Directiemeubilair
Directiemeubilair is er in vele vormen, omdat elke directiekamer inrichting...

Entreemeubilair
Het entreemeubilair van uw bedrijf is het visitekaartje naar uw klant...

Ergonomische bureaustoelen

Wij adviseren u om goede instelbare en passende ergonomische bureaustoelen te kiezen omdat deze van groot belang zijn bij het voorkomen van klachten voor u en uw medewerkers. We verrichten steeds vaker werkzaamheden zittend, daarom is het kiezen van de juiste bureaustoelen het belangrijkste onderdeel van de werkplek.

Aan goede burostoelen worden steeds meer eisen gesteld. Steeds meer werknemers klagen over rugklachten, dit komt mede omdat het aantal medewerkers met zittende banen erg is toegenomen.

Lugom kantoormeubelen specialisten adviseren u en geven voorlichting hoe de regels voor goede bureaustoelen duidelijk op te volgen zijn omdat deze bij de ARBO wettelijk vastgelegd is.

Met een werkplekonderzoek praten wij met uw medewerkers en brengen eventuele knelpunten in werkinrichting, werkhouding en werkzijze helder in beeld. U ontvangt een verslag en (desgewenst) een nadere toelichting in een persoonlijk gesprek over uw werkplek, ergonomie en bureaustoel.

De juiste stoelen moeten bijzonder goed in te stellen zijn op lichaamsmaten, gewicht en functies. Tevens is het belangrijk dat de stoel voldoende sterk is om de aanpassingen te realiseren en de juiste stoel voor de juiste medewerker. “Immers we zijn niet allemaal gelijk.”

Bezoek onze showroom om onze voorraad te bekijken, wij geven u een vrijblijvende offerte. Wij leveren ergonomische bureaustoelen in o.a. in Limburg, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht, Sevenum, Sittard, Beringe, Asten, Roermond, Bergen, Venray, Venlo, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Helmond, Uden, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Beugen, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Doetinchem, Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Zwolle.

Meer weten over een professioneel ergonomische bureaustoelen? Bel ons Tel: 0478-516283 of E-mail: info@lugomkantoormeubelen.nl

Sitemap

Bekijk onze gehele collectie ergonomische bureaustoelen

Bent u ook op zoek naar een goed kantoorconcept, orthopedische bureaustoelen, kantoormeubelen en bureaustoelen welke past bij uw organisatie.
Tel: 0478-516283


Wij leveren o.a. in Limburg, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht, Sevenum, Sittard, Beringe, Asten, Roermond, Bergen, Venray, Venlo, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Helmond, Uden, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Beugen, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Doetinchem, Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Zwolle.
Copyright 2011 © Lugom.nl
All rights reserved.