Directiemeubilair
Directiemeubilair is er in vele vormen, omdat elke directiekamer inrichting...

Entreemeubilair
Het entreemeubilair van uw bedrijf is het visitekaartje naar uw klant...
kantoormeubelen » Vergaderstoelen » Gezond zitten
 

Gezond zitten

Gezond zitten is een oplossing bij rugpijn en rugklachten. Zitten is een onnatuurlijke houding voor het menselijk lichaam. Het voorkomt statische belasting. Regelmatige afwisseling van zithouding resulteert in een betere vitaliteit en gezondheid.

De Lugomkantoormeubelen specialisten helpen u met de selectie uit ergonomische bureaustoelen.

Gezond zitten werkt samen met het menselijke lichaam en komt aan de bewegingsbehoefte tegemoet. Psychofysiologie is een wetenschap. Het is bewezen dat deze zitvorm de volgende voordelen biedt. Het heeft onmiddellijk een positieve invloed op het organisme en de hersencentra. Het verbetert uw concentratie, brengt innerlijke harmonie en geestelijk evenwicht. Gezond afslanken is hiervoor niet nodig. Het verbetert uw concentratie, motivatie, creativiteit, rendement en hindert uw bewegingen niet en geeft daardoor een groter gevoel van vrijheid en ruimte.

Wij staan u zeker graag te woord en informeren u over preventieve maatregelen tegen rugpijn en rugklachten en maken graag een passend en een op maat gemaakt advies en offerte. Meer weten over gezond zitten?

Bent u ook op zoek naar een goed kantoorconcept, orthopedische bureaustoelen, kantoormeubelen en bureaustoelen welke past bij uw organisatie.
Tel: 0478-516283


Copyright 2011 © Lugom.nl All rights reserved.         
Sitemap