Directiemeubilair
Directiemeubilair is er in vele vormen, omdat elke directiekamer inrichting...

Entreemeubilair
Het entreemeubilair van uw bedrijf is het visitekaartje naar uw klant...

Interieurarchitectuur, ontwerpen, advies inrichten

De specialisten van Lugom kantoormeubelen geven u graag en vrijblijvend advies in een nieuwe trend in het verrichten van werkzaamheden.

Hiermee bedoelen wij het evalueren van uw kantoorinrichting in werkelementen. Indien deze werkzaamheden bedoeld zijn voor voor hetzelfde project is het veel gemakkelijker om een meer taakgerelateerde werkomgeving te maken.

Een voordeel hiervan kan zijn dat uw medewerkers gemakkelijker kunnen communiceren en de productie verhoogd zal worden, tevens verhoogd u de werksfeer en verminderd u ziekteverzuim. Hiermee werkt u aan ergonomie voor uw onderneming.

Onze interieurarchitectuur specialisten verdiepen zich (na een grondig gesprek met u en een gedegen onderzoek om kennis te verzamelen over de cultuur, werkprocessen, communicatielijnen en de vertaalslag te maken voor de werkplek en werkomgeving) om alle problemen op te lossen, wij noemen dit “het geven van een interieuradvies op maat.”

Bezoek onze showroom om onze voorraad te bekijken, wij geven u een vrijblijvende offerte. Wij leveren advies in Interieurarchitectuur in o.a. in Limburg, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht, Sevenum, Sittard, Beringe, Asten, Roermond, Bergen, Venray, Venlo, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Helmond, Uden, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Beugen, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Doetinchem, Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Zwolle.

Meer weten over een professioneel Interieurarchitectuur? Bel ons Tel: 0478-516283 of E-mail: info@lugomkantoormeubelen.nl

Sitemap

Bekijk onze gehele collectie interieurarchitectuur

Bent u ook op zoek naar een goed kantoorconcept, orthopedische bureaustoelen, kantoormeubelen en bureaustoelen welke past bij uw organisatie.
Tel: 0478-516283


Wij leveren o.a. in Limburg, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht, Sevenum, Sittard, Beringe, Asten, Roermond, Bergen, Venray, Venlo, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Helmond, Uden, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Beugen, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Doetinchem, Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Zwolle.
Copyright 2011 © Lugom.nl
All rights reserved.