Directiemeubilair
Directiemeubilair is er in vele vormen, omdat elke directiekamer inrichting...

Entreemeubilair
Het entreemeubilair van uw bedrijf is het visitekaartje naar uw klant...

Kantoorinrichting design

Lugom is specialist in totale kantoorinrichting in Limburg, kantoorartikelen, kantoorinrichting op maat en duurzame kantoormeubelen die zeer goed bruikbaar zijn voor uw medewerkers en bezoekers.

Door het gebruik van onze oplossingen en diensten op het gebied van kantoorinrichting op maat in Limburg, kunnen wij voor u de perfecte kantooromgeving realiseren.

Natuurlijk wilt u een representatief kantoor met professionele kantoormeubelen die precies bij uw imago passen

Neem contact op met de specialisten van Lugom kantoormeubelen experts uit Limburg op Tel: 0478-516283 voor een voorstel op maat. Wij hebben de expertise, ervaring en het inzicht op al uw wensen om te zetten in een professioneel design voor ieder budget.

Ergonomische interieurarchitecten

Door onze kennis van ergonomische kantoormeubelen bent u verzekerd van een kwaliteit en een projectinrichting dat uw imago uitstraalt in Limburg.

Bekijk onze gehele kantoorinrichting design

Bent u ook op zoek naar een goed kantoorconcept, orthopedische bureaustoelen, kantoormeubelen en bureaustoelen welke past bij uw organisatie.
Tel: 0478-516283


Wij leveren o.a. in Limburg, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht, Sevenum, Sittard, Beringe, Asten, Roermond, Bergen, Venray, Venlo, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Helmond, Uden, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Beugen, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Doetinchem, Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Zwolle.
Copyright 2011 © Lugom.nl
All rights reserved.