Directiemeubilair
Directiemeubilair is er in vele vormen, omdat elke directiekamer inrichting...

Entreemeubilair
Het entreemeubilair van uw bedrijf is het visitekaartje naar uw klant...
 

Vergaderstoelen

Waar kunt u op letten wanneer u op zoek bent naar goede vergaderstoelen?

Een vergaderstoel dient op de eerste plaats te passen bij de toepassing ervan. Korte vergaderingen vragen om een ander zitcomfort in vergelijk met langdurige vergaderingen. De vorm van de stoel kan ook verschillen. Zo kan een kruk prima functioneren voor actieve korte vergaderingen. En kan een zitzak ideaal zijn voor brainstormsessies. Alle denkbare modellen zijn leverbaar in diverse prijsgroepen. Materialen als stof, hout, RVS geven de stoelen hun specifieke uitstraling en kwaliteit.

Vergaderstoelen in vele uitvoeringen en kwaliteiten leverbaar

U kunt kiezen uit 4-poot, sledeframe, kruisvoet, terugkerend draaimechanisme, hoogteverstelling, dynamisch zitten tijdens vergaderingen. De kwaliteit en duurzaamheid van stoelen wordt o.a. bepaald door gekozen materialen, manier van vervaardigen en verbindingen, het gekozen schuim op de zitting en rug en de stof. Dit laatste wordt door het aantal Martindale weergegeven en zegt iets over de slijtvastheid van de stol. Hoe hoger het aantal Martindale hoe slijtvaster de stof is.

Advies op maat omdat u uniek bent

Inrichten is een vak apart. U kent uw organisatie en de toepassing van uw ruimte. Wij bieden u als specialist onze product- en inrichtingskennis. U krijgt inzicht in de functie, toepassing, kwaliteit alsmede de esthetische mogelijkheden van de vergaderstoelen. U kunt met ons advies de juiste keuze maken.

Bent u ook op zoek naar een goed kantoorconcept, orthopedische bureaustoelen, kantoormeubelen en bureaustoelen welke past bij uw organisatie.
Tel: 0478-516283


Wij leveren o.a. in Limburg, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht, Sevenum, Sittard, Beringe, Asten, Roermond, Bergen, Venray, Venlo, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Helmond, Uden, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Beugen, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Doetinchem, Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Zwolle.
Copyright 2011 © Lugom.nl
All rights reserved.