Directiemeubilair
Directiemeubilair is er in vele vormen, omdat elke directiekamer inrichting...

Entreemeubilair
Het entreemeubilair van uw bedrijf is het visitekaartje naar uw klant...
 

Vergadertafels

Waar kunt u op letten wanneer u op zoek bent naar goede vergadertafels?

Er zijn vele soorten vergadertafels verkrijgbaar. De functie en toepassing van de tafel dient goed afgestemd te worden met de gebruikers en de ruimte. De vergadertafel wordt passend gemaakt voor bv een kleine overlegruimte, grote overlegruimte, brainstormruimte, open overlegruimte klein, open overlegruimte groot, ontmoetingsruimte, vergaderruimte of conferentieruimtes. Worden er presentaties gehouden, wordt er apparatuur (beamer laptop) gebruikt. Dit heeft invloed op het type vergadertafel en eventuele voorzieningen zoals data en elektra aansluitingen.

Slimme tafels in iedere maat en vorm leverbaar

Het kan ook zijn dat de ruimte met stoelen en tafels wenst in te richten. Ook dan is het van belang de functie van de tafel te bekijken. Want er zijn verschillende type tafels zoals klaptafels, klapbare tafels, nestbare tafels of lichtgewicht tafels van nog geen 8 kg. Dit betekent dat volgens de Arbo 1 persoon zo’n tafel kan en mag tillen en verplaatsen. Daarnaast zijn er ook lichtgewicht stoelen.

Advies op maat omdat u uniek bent

Inrichten is een vak apart. U kent uw organisatie en de toepassing van uw ruimte. Wij bieden u als specialist onze product- en inrichtingskennis. U krijgt inzicht in vormen, toepassingen, materiaal, koppelingsmogelijkheden, duurzaamheid. Daarnaast visualiseren wij voor u uw vergaderruimte met 2D en 3D tekeningen. U kunt met ons advies de juiste keuze maken.

Bent u ook op zoek naar een goed kantoorconcept, orthopedische bureaustoelen, kantoormeubelen en bureaustoelen welke past bij uw organisatie.
Tel: 0478-516283


Wij leveren o.a. in Limburg, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht, Sevenum, Sittard, Beringe, Asten, Roermond, Bergen, Venray, Venlo, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Helmond, Uden, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Beugen, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Doetinchem, Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Zwolle.
Copyright 2011 © Lugom.nl
All rights reserved.