Directiemeubilair
Directiemeubilair is er in vele vormen, omdat elke directiekamer inrichting...

Entreemeubilair
Het entreemeubilair van uw bedrijf is het visitekaartje naar uw klant...
kantoormeubelen » Vergaderstoelen » kantoormeubelen verhuur
 

Kantoormeubelen verhuur

Lugom Kantoormeubelverhuur zorgt samen met haar logistieke partners Alvero en Decorum voor een snelle levering binnen het gebied Nederland en Belgie. Maar dan 80% van alle leveringen vinden plaats binnen 5 dagen na aanvraag van de klant.

Kantoormeubelverhuur past geheel in de tijd van de snel veranderende economie. Flexibiliteit is het nieuwe toverwoord en opdrachtgevers geven aan steeds minder vaak eigenaar van het kantoormeubilair te hoeven zijn.

Ze betalen graag voor de “just in time” leveringen van tijdelijke werkplekken op die momenten dat de organisatie ze nodig heeft.

Ook bij evenementen en calamiteiten kan tijdelijk meubilair een uitkomst zijn. Of tijdelijke groeispurts van organisaties of projectgroepen die toch moeten kunnen werken, vergaderen en verwerken van gegevens.

Kortom met Lugom kantoormeubelverhuur krijgt u altijd een all-in overeenkomst voor het juiste kantoormeubel op het juiste moment op de juiste plaats voor een betaalbaar bedrag. Wij brengen, monteren en demonteren halen kosteloos uw meubelen weer op.

Bent u ook op zoek naar een goed kantoorconcept, orthopedische bureaustoelen, kantoormeubelen en bureaustoelen welke past bij uw organisatie.
Tel: 0478-516283


Copyright 2011 © Lugom.nl
All rights reserved.