Directiemeubilair
Directiemeubilair is er in vele vormen, omdat elke directiekamer inrichting...

Entreemeubilair
Het entreemeubilair van uw bedrijf is het visitekaartje naar uw klant...
 

Wanden

Waar kunt u op letten wanneer u op zoek bent naar goede wanden, akoestische wanden, akoestische scheidingswanden, systeem scheidingswanden, ruimteverdelers, scheidingswanden, interwand?

Ook voor de wanden geldt het is een onderdeel van een totaal inrichtingsconcept en kantoorinrichting. Als dit concept nog niet vorm is gegeven helpen wij u graag hiermee.

Als het inrichtingsconcept concreet is wenst u dat wanden een neutraal effect hebben op het binnenmilieu. Het dient bovendien uw persoonlijke uitstraling op hoog niveau weer te geven. Daarnaast is het in uw voordeel als de wanden flexibel en verplaatsbaar zijn en vele toepassingsmogelijkheden kennen. Duurzame materialen zijn een pre. Er zijn ook al Cradle to Cradle gecertificeerde oplossingen verkrijgbaar.

Bent u ook op zoek naar een goed kantoorconcept, orthopedische bureaustoelen, kantoormeubelen en bureaustoelen welke past bij uw organisatie.
Tel: 0478-516283


Wij leveren o.a. in Limburg, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht, Sevenum, Sittard, Beringe, Asten, Roermond, Bergen, Venray, Venlo, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Helmond, Uden, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Beugen, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Doetinchem, Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Zwolle.
Copyright 2011 © Lugom.nl
All rights reserved.