Directiemeubilair
Directiemeubilair is er in vele vormen, omdat elke directiekamer inrichting...

Entreemeubilair
Het entreemeubilair van uw bedrijf is het visitekaartje naar uw klant...
 

Zaalstoelen

Waar kunt u op letten wanneer u op zoek bent naar goede zaalstoelen?

Er zij vele soorten zaalstoelen verkrijgbaar bestaande uit materialen als kunststof, metaal, hout, gestoffeerd, koppelbaar, stapelbaar, lichtgewicht, rvs, met en zonder armleuningen. Ook de functie van de stoel en van de ruimte is belangrijk om de juiste keuze te kunnen maken. Wordt het in een kerk, cafe, zalencentrum, multifunctionele ruimten toegepast? Afhankelijk van de frequentie en type gebruik en aantallen wenst u een slimme oplossing voor het plaatsen, koppelen, ontruimen en stapelen van de designstoelen.

Slimme tafels in iedere maat en vorm leverbaar

Het kan ook zijn dat u de ruimte met stoelen en tafels wenst in te richten. Ook dan is het van belang de functie van de tafel te bekijken. Want er zijn verschillende type tafels zoals klaptafels, klapbare tafels, nestbare tafels of lichtgewicht tafels van nog geen 8 kg. Dit betekent dat volgens de Arbo 1 persoon zo’n tafel kan en mag tillen en verplaatsen. Daarnaast zijn er ook lichtgewicht stoelen.

Advies op maat omdat u uniek bent

Inrichten is een vak apart. U kent uw organisatie en de toepassing van uw ruimte. Wij bieden u als specialist onze product- en inrichtingskennis. U krijgt inzicht in materiaal, koppelingsmogelijkheden, duurzaamheid, stapelbaarheid en transportmiddelen. Daarnaast krijgt u een m2 analyse om zo weinig mogelijk m2 opbergruimte nodig te hebben voor uw tafels en stoelen. U kunt met ons advies de juiste keuze maken.

Bent u ook op zoek naar een goed kantoorconcept, orthopedische bureaustoelen, kantoormeubelen en bureaustoelen welke past bij uw organisatie.
Tel: 0478-516283


Wij leveren o.a. in Limburg, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht, Sevenum, Sittard, Beringe, Asten, Roermond, Bergen, Venray, Venlo, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Helmond, Uden, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Beugen, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal, Doetinchem, Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Zwolle.
Copyright 2011 © Lugom.nl
All rights reserved.